2 de juny del 2009

INFO CAU I CAMPAMENT D'ESTIU

Hola a tots i a totoes! El cau d'aquest dissabte el dedicarem a fer uns plafons informatius de cada unitat per la Festa Escolta que és la setmana que ve. Cada unitat es farà els seus. Podrem fer 2 o 3 plafons per ràngers, per tant porteu fotos i tot allò que volgueu posar-hi perque quan estigui a la festa escolta, la gent que ho vegi es pugui fer una idea del que fem. Així doncs ja sabeu, porteu fotos o idees per posar en els plafons, per exemple podem explicar o dibuixar-hi la ruta que farem aquest any,etc......


Ara..... CAMPAMENT!!!

Coses indispensables per marxar de campament:

- Tarjeta sanitària Europea
- Passaport vigent
- Aneu pensant el la vacuna del Tifus ,si es que ja no la teniu, tot i que es pot pendre fins a 15 dies abans del campament, no us en descuideu.

La targeta sanitària europea, es pot fer a les oficines que hi ha redera al seguro que està davant de la farmàcia Vinyamata de Granollers. Us la fan al moment.

Recordeu que sense aquestes 3 coses no podreu marxar de campament, és important que us ho comenceu a mirar per no tenir sorpreses d'última hora. Així doncs si veieu algú comenceu a fer còrrer la veu per tal de que tothom se'n assevent-hi!


Fins dissabte!! recordeu en portar material o idees per els plafons informatius!!!!!