29 de setembre del 2010

ÚLTIMA SORTIDA DE CURS!!!! 2-3 D'OCTUBRE

Hola nois i noies!!!

Aquest cap de setmana farem la última sortida de curs! La festa de passos!!!!

Dissabte hem quedat a les 4:00h de la tarda, a la plaça de l'ajuntament de les Franqueses, desde on començarem a caminar fins a cardedeu que és a on farem nit (tenen un cau nou!!!!!).

Diumenge al matí agafarem el tren i tornarem a Granollers a on ens trobarem amb tot l'agrupament al Parc de la torreta, lloc a on farem els passos.

Per tornar cap a casa serà diumenge a les 4:30 de la tarda a la plaça 11 de Setembre.

Haureu de dur:
- Preparada la despedida tant els que marxeu per als que es queden, i els que us quedeu per als que marxen.!!!!! ( MOLT IMPORTANT!!! )

- El sopar serà compartit de manera que cada patrulla haurà de portar algo diferent: La patrulla del joan i el rai hauran de portar 3 truites ( esperem que ens sorprengueu). La patrulla de l'esther haurà de portar pa amb tomàquet i embotit, i la patrulla de l'alba i el franki hauran de portar postres guais!!!! sigueu conscients que som uns quants (16)..... per la resta d'àpats seran com sempre.

- També de cara el sopar caldrà que cada un de vosaltres porti una peça de roba festiva, per posar-li com a complement a algú altre que no sabreu qui serà fins en aquell moment. Sigui el que sigui, desde una corbata, a un tutú, una bufanda, un barret, el que sigui..... La questió és riure!!!!



Així doncs ens veiem dissabte a les franqueses, recordeu en portar calçat per caminar una miqueta!!!


Els vostres estimats caps.......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digueu-hi la vostra!