20 de març del 2012

5 cèntims de la reunió de pares


Avui hem fet la reunió de pares per a parlar del CAMPAMENT DE SETMANA SANTA. A continuació us en fem cinc cèntims. Si algú vol la versió extensa, que ens ho faci saber via mail (ring.granollers@gmail.com).

LLOC: Anem a un lloc que comença per S i que per raons misterioses no volem que sàpiguen els Ràngers així que aquesta informació només la direm per mail.
MARXEM... De l'estació de Granollers-Centre a les 09:30h del dissabte, 31 de març
(L'hora és orientativa perquè hem de confirmar-ho amb la companyia d'autobusos que ens durà de Barcelona al lloc del Campament. Estigueu atents al blog que us n'informarem aviat)
TORNEM... El dimarts, 3 d'abril, abans de dinar (també concretarem l'hora aviat) a l'Estació de Granollers-Centre

L'EIX D'ANIMACIÓ girarà entorn d'un assassinat i cada Rànger tindrà un rol amb un mòbil pel crim. Caldrà que s'acusin i es defensin entre ells per tal de descobrir qui és l'assassí al final del Campament.

MÒBILS Queden totalment prohibits. Els escoltes han de ser un lloc de desconnexió i els mòbils ho impedeixen. Juntament amb els mòbils, queden prohibits tots els altres dispositius electrònics: Ipods, MP4, etc.
Si els caps en trobem cap, el requisarem.

MEDICAMENTS [Si el vostre fill o filla necessita prendre's algun medicament i no heu vingut a la reunió, poseu-vos en contacte amb els caps]

CARNET DEL CATSALUT Recordeu-vos de dur-nos-el el dia que marxem. Esperem que no faci falta, però val més prevenir que curar.


AUTORITZACIONS En breu, us penjarem l'autorització paterna que cal firmar per a marxar de campament. Si no podeu descarregar-vos-la o teniu qualsevol problema, no patiu que en durem el dia que marxem per a firmar-les a l'estació.

LA MARE DE CONTACTE és la mare d'en Quim, la Maria Rosa. Si no heu vingut a la reunió i no heu pogut anotar-vos el seu telèfon, us el facilitarem el dia que marxem. (No volem publicar-lo al blog per raons de protecció de dades).

També hem parlat de l'ESTAT DE LA UNITAT, si voleu saber-ne més, poseu-vos en contacte amb els caps.



Gràcies,

Els caps de Ràngers i Noies Guia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digueu-hi la vostra!