11 de juliol del 2012

WATERWORLD


WATERWORLD
Tal i com alguns ens heu demanat, aquest divendres, 13 de juliol i a tall moooolt excepcional, els Ràngers de Granollers anem d'excursió a Waterworld. Els qui no n'estigueu al corrent, feu un truc al Quico, al Quim o a l'Eloi.
Hem estudiat la possibilitat d'anar amb autocar però vist que no surt a compte, recorrerem a l'organització de cotxes que ja hem acordat a la reunió de pares.
Per sortir, quedem a les 8:30h del matí a davant del cau, passarem tot el dia allà. Pels pares que ja hem acordat que ens vinguin a buscar, quedem a les 18h a la porta de Waterworld i per la resta, serem a les 19h al cau. Si hi ha algun pare que pugui fer el viatge de tornada serà d'agrair perquè els qui s'han ofert no hagin de fer tant el viatge d'anada com el de tornada. En tot cas, feu-nos-ho saber.
El preu màxim de l'entrada és de 26'50€, un cop allà intentarem agafar alguna oferta.

1 comentari:

  1. Gràcies a tots per fer possible un dia amb vosaltres, amb els meus amics, els de confiança, els que hi sou sempre, en els bons i en els mals moments, senzillament els millors. Gràcies per complir-me un dels petits somnis que tenia, que era compartir un dia divertit amb tots vosaltres. Gràcies per fer això per mi.

    I gràcies caps, per ajudar a fer-ho possible.

    PD: (Ho heu fet per mi, oi?) Jejeje

    Signat: Els 3 germans Font

    ResponElimina

Digueu-hi la vostra!