5 de febrer del 2015

VOLEM QUE NEVI A GRANOLLERS!

Bon dia bonics i boniques!!!

Per al cau d'aquest dissabte tenim una sorpresa una mica especial! Quedem a les 15:45 davant del museu de la tela de Granolles. Cal que sigueu SUPER PUNTUALS perquè ens esperen a les 16:00 en punt!!! Caldrà dur el foulard, la llibreta (recomanable) i el banderí que esperem que tots i totes tingueu fet! Per marxar, quedem al mateix lloc amb els pares però a les 17:45. D'aquesta manera, no hi haurà solapament d'horaris amb aquells o aquelles que teniu germans al Lledoner.

Per últim, volem fer una crida a tots aquells que teniu material de cau sobrant com motxilles, cantimplores, aïllants, sacs, etc etc. Tot allò que ja no us faci servei, ho podeu portar el mateix dissabte al cau i participar a la recollida! Es tracta d'un projecte que està duent a terme pioners, per ajudar a un cau sense recursos ni diners a comprar material. És un agrupament que no pot fer sortides normals o anar en tendes, us ho imagineu?
A part de la recollida, pios també ha organitzat un berenar en el qual tots els beneficis aniran destinats a comprar material per aquests nens i nenes. Es farà a les 18h al Lledoner per a tots aquells que us hi vulgueu apropar!

Ens veiem dissabte Xaloc!!! SEMPRE A PUNT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digueu-hi la vostra!