2 de juny del 2015

FEM CINE!!!

Bon dia bonics i boniques!!! Aquest cap de setmana toca cau i com tots sabeu organitzarem una sessió de cinema amb berenar inclòs. Amb els diners que guanyem intentarem fer una activitat guai a l'última sortida a la platja!!! Perquè surti bé és molt important que ens comencem a organitzar ja que hi ha molta feina!

Cada patrulla ha de portar un pastís (és molt important ja que si no ho porteu no tindrem berenar). Guineus per la senzilla raó de que teniu l'Adrià, esteu encarregats de descarregar 2 o tres pel·lícules guais i aptes per a tots els públics com ara Up, Frozen, Gru o Ice Age (també és super important!). Desprès hi ha altres tasques més específiques per cada patrulla però ja ens organitzarem al cau de dissabte.

Quedem SUPER PUNTUALS a les 17 davant del Lledoner!!! Alguns anirem a comprar el menjar i d'altres prepararan l'espai i els cartells. Acabarem quan finalitzi la peli però calculeu que serà cap allà les 20h. Així doncs ja teniu feina! Guies de patrulla poseu-vos les piles i comenceu a organitzar i motivar la vostra patrulla!!! Qualsevol dubte els caps estem per ajudar, ja ho sabeu. 

SEMPRE A PUNT



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digueu-hi la vostra!