28 de juny del 2015

ÚLTIMA SORTIDA

Bon dia bonics i boniques!! Ja arriba l'última sortida i com cada any, toca anar a la muntanya!!! Anirem al Montseny en tendes i acamparem al costat d'un bassal que no és gran cosa però si més no ens podrem remullar una mica els peus. Són uns 15km de pujada amb un desnivell de 1200m aproximadament. Què en penseu? Mola he! Va vinga, en vista l'escàs entusiasme canviarem el destí i anirem fins a PALAMÒS!!! Quedem dissabte dia 4 a les 8:40 a l'estació de Sagalés. Sigueu puntuals perquè l'autocar marxarà en punt i no esperarem a ningú. Per la tornada quedarem el diumenge a les 20:30 al mateix lloc. La llista de coses que heu de portar és llarga i és la següent:

Gorra, ulleres de sol, crema protectora de factor alt, ulleres d'snorkel (totalment optatiu), tovallola, banyador, sabates lligades de riu, sabates per caminar, sac, aïllant, plàstic (com els que porteu de campaments), foulard, la llibreta, força aigua, got, plat, jaqueta d'abric, cançoner, i un lot. Els àpats són: dos esmorzars, dos dinars, un berenar i un sopar compartit.

Per al sopar compartit hem fet la repartició dels ingredients i ha quedat de la següent manera:
COBRES: sis pots de tonyina petits i dues pastanagues rallades (a tires o en rodanxes).
PANTERES: un pot gran de blat de moro i cinc tomàquets d'amanida.
GUINEUS: un enciam gros i pa de pita per unes 20 persones (al super en venen).
CAPS: ens encarreguem de la resta dels ingredients!

Un altre detall important és la GUITARRA!!! (Contem amb tu Enric) També podeu anar pensant en quin detall us agradaria fer als de tercer que marxen i l'inrevés (tindreu un espai per preparar-ho durant la sortida!).

Fins ben aviat guapes i guapos!!! No oblideu confirmar la vostra assistència abans de dilluns!!!!!!!!

SEMPRE A PUNT






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digueu-hi la vostra!