26 de desembre del 2015

Cavalcada

Bon Nadal Penya!

Com cada any l'Agrupament col·labora en la cavalcada de reis de Granollers, per la qual cosa calen voluntaris que hi vulguin participar com a ajudants de patges de cada un dels reis, uns quants encarregats de portar les pales i les escales.

Aquest any només és necessitarà la vostra ajuda durant la cavalcada. Un cop els reis pugin a la plataforma per anar cap a la porxada ja podreu marxar.

Com que sempre s'allargava massa tot el procés, aquest any han decidit posar un nou rol a la cavalcada que son uns patges que ja estan destinats a quedar-se durant la recollida de cartes del final, que és la part on més s'allarga l'acte.

Es necessitaran:

- 2 participants per anar repartits al camió dels caramels
- 2 participants repartits a les carrosses dels reis
- 12 encarregats de portar les torxes al costat de les carrosses
- 12 encarregats de les pales
- 14 encarregats de les escales (per anar-se canviant)

Acabareu la cavalcada quan arribeu al carrer Roger de Flor, cantonada verge de Núria. Allà el personal de cultura us portaran a la sala tarafa per que us canvieu i us donaran un bon berenar.

REUNIÓ INFORMATIVA

Lloc i hora: Els que hi voleu participar ens trobem el dia 4 de gener a les 20:30 al CTUG (Carrer de la Mare de Déu de Montserrat, 36) perquè ens expliquin de manera detallada com, quan i on quedem i quin serà el nostre paper el dia
5 de gener.

De moment us podem avançar que a diferència a altres anys, nosaltres acabarem abans i al final de la nostre feina ben feta, en convidaran a berenar.

PD: Les disfresses les posa l'ajuntament i us caldrà un cinturó o tirants. Tota aquesta informació i més a la reunió informativa del CTUG.


Que vagi molt bé maquis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digueu-hi la vostra!