19 de maig del 2016

Festa Agrupament

Hola Penyusky!



Aquest cap de setmana hi ha Festa d'Agrupament.  Marxem tots junts dissabte i a més, diumenge venen els pares, mares i germans a veure'ns i a compartir aquest cap de setmana amb nosaltres!!

Els nens i nenes marxem dissabte al matí a les 9h al Centre Cívic del Lledoner.Un bus ens vindrà a buscar allà mateix, i el bus marxarà a les 9:30. Anem a un camp que es diu la Triassa de Bechdejú, a prop de la Cellera de Ter (comarca de la Selva). Passarem el dia allà i dormirem amb tendes, així que penseu a agafar roba d'abric, lot, calçat còmode per caminar, etc.

També heu de dur de casa dinar i sopar de dissabte (el berenar el durem els caps), i esmorzar de diumenge. El dinar de diumenge el duran els pares i mares!!

Com ho farem amb les famílies?

Les famílies esteu convocades diumenge al matí a les 10:30h al camp. Es pot arribar amb cotxe fins al camp mateix. L'explicació és la següent: "Des del punt d’origen prenem l’autopista AP-7 fins a la sortida 9 (Lloret-Sant Feliu de Guíxols), i ens incorporem a la carretera C-253 cap a Santa Coloma de Farners i Anglès. També es pot arribar a Anglès directament des de Girona per Salt. Seguim la carretera fins a La Cellera de Ter. Allà ens endinsem al poble fins agafar una pista forestal que ens durà directament a la masia on es troba el terreny d'acampada."

La ubicació del camp a Google Maps és aquesta:

El diumenge al matí farem una gimcana familiar (pares i mares veniu amb ganes de jugar!!), després dinarem tots plegats (com un picnic). Ni els nens i nenes ni els caps tindrem menjar per dinar així que siusplau porteu-ne una mica més del que creieu que menjareu!!

A les 16h farem l'"hora dels adéus" i anirem cap a casa! Demanar-vos que compteu que al cotxe de tornada haureu de dur el material de la sortida o algun cap o capessa!! 

Ens veiem dissabte Maquis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digueu-hi la vostra!